Blefa fatpaket

Starpaket med 20L fat med G-koppling

Logga in för att recensera produkt
Artikelnr:101985
Vi har satt ihop det här kitet för att det ska vara smidigt att komma igång med hanteringen av bryggerifat med G-koppling. Kitet inkluderar en MK4 regulator från Kegland tillsammans med övergång till Sodastream flaska, DuoTight-snabbkopplingar, EVABarrier i anpassade längder för att undvika skum tillsammans med en vanlig picknickkran som också ingår i paketet. Det ingår även en G-koppling från MicroMatic som håller hög kvalitet.
3 095 SEK
-+
Obekräftad2019-10-16
BeskrivningTeknisk infoTillbehörLiknande produkterSupportRecensioner
Beskrivning

Detta är ett 20 liters kvalitetsfat från tyska Blefa gmbh som levererat över 30 miljoner fat till bryggerbranschen sedan 1968. Varje fat kvalitetstestas innan det lämnar fabriken och Blefa lämnar 30 års garanti. Det här fatet rekommenderas för dig som vill ha högsta kvalitet och ett fat som håller riktigt länge.

Vi har satt ihop det här kitet för att det ska vara smidigt att komma igång med hanteringen av bryggerifat med G-koppling. Kitet inkluderar en MK4 regulator från Kegland tillsammans med övergång till Sodastream flaska, DuoTight-snabbkopplingar, EVABarrier i anpassade längder för att undvika skum tillsammans med en vanlig picknickkran som också ingår i paketet. Det ingår även en G-koppling från MicroMatic som håller hög kvalitet. Vill man använda paketet för att koppla till tapptorn finns det förslag under rekommenderade tillbehör längre ner på sidan.

CO2 flaskan ingår inte, men övergången till AGA/Sodastream flaska medföljer. Dessa kan köpas på de flesta butiker som säljer Sodastream.

Montering:
Kitet levereras i delar och måste monteras innan det tas i bruk, men med DuoTight-snabbkopplingar är det en enkelt jobb. Det medföljer även en slangklämma för att ölslangen ska sitta säker på picknikkranen.

Slang:
3 meter EVABarrier 4x8mm till ölslangen, 1 meter EVABarrier 5x8mm till CO2. 10 cm EVABarrier 6x9,5mm används som övergång till picknickkranen eller annan slangnippel.

Första gången du använder kitet är viktigt att testa så att CO2 kopplingen inte har några läckor. När allt är monterat, trycksätt slangen fram till MicroMatic-kopplingen med cirka 2 bar. Skruva av trycket från CO2-flaskan och låt den stå några timmar. Har trycket sjunkit finns det en läcka. Kolla igenom alla kopplingar och se till att de är ordentligt intryckta och åtdragna.


 

Teknisk info

Produktinformasjon

Tillverkare KegLand
Tillverkare Blefa
Tillverkare Micro Matic
Tillverkare KROME DISPENSE PVT. LTD.


Tillbehör
595 SEK
100+
Liknande produkter
Support
Recensioner
Logga in för att recensera produkt
12170
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.