16160

WLP566 Belgian Saison II Ale Yeast

Flytande jäst, för Saison & Farmhouse öl

Artikelnr:100545
WLP566 Belgian II Ale Yeast. Saison strain with more fruity ester production than with WLP565. Moderately phenolic, with clove-like Saison characteristics in finished beer flavor and aroma. Ferments faster and more consistently than WLP565.
89 SEK
-+
Tillfälligt slutsåld! Ta kontakt för leveranstid.6dagar)
BeskrivningTeknisk infoTillbehörSupportRecensioner
Beskrivning

WLP566 Belgian II Ale Yeast. Saison strain with more fruity ester production than with WLP565. Moderately phenolic, with clove-like Saison characteristics in finished beer flavor and aroma. Ferments faster and more consistently than WLP565.

Alkoholtolerans: Medel

Utjäsning: 78-85%

Flockulering: Medel

Rekommenderad jästemperatur: 20-26°C

Teknisk info

Produktinformasjon

Tillverkare WhiteLabs
Jästtyp Ale / Överjäst


Tillbehör
Support
Recensioner
16160
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.