Bryggutrustning
Bryggverk
Bryggutrustning
Cider, must & saft
Rengöring
Litteratur & annat

Välj rätt utrustning för bryggning av extrakt eller allgrain-set

 

Vill du börja brygga hembryggd öl eller cider, men är osäker på vad du behöver? Du kan starta med vår enklaste metod med utrusning för bryggning av extrakt set. Extrakt är färdigkokt vört som är koncentrerad. Denna rörs ut i vatten och därefter klar för jäsning. Vi rekommenderar att välja vårt startpaket för extraktbryggning som innehåller allt du behöver för att komma igång. Vi har också startpaket för dig önskar att brygga allgrain.

 

Tappning av öl eller cider på flaskor eller fat?

 

Många som börjar med bryggning väljer att tappa på flaskor, Det kan vara lite tidskrävande på själva tappdagen, men det är samtidigt praktiskt då du kan ha flera öl på lagring och några i kylen. Vid någon tidpunkt kommer du kanske bli lite trött på flaskor och vill gå över att ha ölet på fat. Att tappa öl till fat går snabbare än att tappa på flaska. Ett tips: välj en fatstorlek på ca 20 liter så att du kan tappa 3-4 liter på några få flaskor. Se våra lösningar för fat här.  

 

Vi har kylskåp, (kegerators), tapptorn med kranar, ölfat och allt annat man kan tänkas önska för att njuta av öl eller cider från fat eller flaska.

Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.