Omega Yeast - Lactobacillus Blend

OYL-605

Logga in för att recensera produkt
Artikelnr:102345
OYL-605

A Lactobacillus brevis and plantarum blend that is clean and reliable with a wide temperature range. The plantarum, isolated in collaboration with Marz Community Brewing, sours efficiently at lower temperatures. Maximum souring develops typically within 48 hours with no need to hold high temperatures as it is efficient at the lower end of its range. Note also that the blend is extremely hop sensitive, so make sure to add only to unhopped wort.
179 SEK
-+
8i lager
BeskrivningTeknisk infoTillbehörLiknande produkterSupportRecensioner
Beskrivning


Lactobacillus Blend
 från Omega

A Lactobacillus brevis and plantarum blend that is clean and reliable with a wide temperature range. The plantarum, isolated in collaboration with Marz Community Brewing, sours efficiently at lower temperatures. Maximum souring develops typically within 48 hours with no need to hold high temperatures as it is efficient at the lower end of its range. Note also that the blend is extremely hop sensitive, so make sure to add only to unhopped wort.

Jästemperatur: 20°-35°

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Tillverkare Omega Yeast
Jästtyp Bakterier / Annat


Tillbehör
Liknande produkter
Support
Recensioner
Logga in för att recensera produkt
18979
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.