SG Wines Platinum Sauvignon Blanc Wine Making Kit ger ett krispigt och välbalanserat vitt vin med fruktiga toner och diskret örtig komplexitet.
Ger cirka 23 liter (30 vinflaskor) med cirka 10,5% alkoholhalt.
Gör ditt vin i sex enkla steg!
1. Rengör och desinficera din utrustning
2. Blanda ingredienserna
3. Jäs i minst fem dagar
4. Avlägsna sediment från ditt vin
5. Flaska
6. Njut
Full instruktion på engelska medföljer i paketet.
Paketet innehåller:
- Druvmustkoncentrat
- Vinjäst och jästnäring
- Stabiliseringmedel
- Klarningsmedel
Utöver detta vinkit behöver du:
- Jäskärl (30 L)
- Jäslås och packning till jäskärlet
- Sekundärt jäskärl (minst 6 gal / 23 l.)
- Omrörningssked
- Hydrometer
- Termometer
- Hävert
- Rengöringsmedel och desinfektionsmedel
- 30 x 750 ml vinflaskor
- 30 korkar och korkmaskin
Det behövs inget extra socker till detta vinkit.
Ingredienser:
Concentrate [invert sugar syrup, white grape juice concentrate (sulphites), apple juice concentrate, glucose syrup, acids (tartaric acid, lactic acid, citric acid, malic acid), yeast nutrients, apricot juice concentrate, quince juice concentrate, acidity regulator (sodium citrate), flavouring, water, preservatives (sodium metabisulphite, potassium sorbate)]; Chitosan [water, acid (malic acid), chitosan (crustaceans), preservative (sodium metabisulphite)]; Yeast and nutrient [dried yeast (yeast, emulsifier (E491)), yeast nutrients, vitamins, trace minerals, antifoaming agent, enzymes (glucoamylase, pectinase), dextrose)]; Kieselsol [silica solution]; Stabiliser [preservatives (sodium metabisulphite, potassium sorbate)].
Allergener: sulfiter, skaldjur (fr. chitosan)
Vikt: 6,9 kg
Instrukstionsark för Platinum (engelska)