Marañón Canyon Wild Cacao

WLP546

Logga in för att recensera produkt
Artikelnr:102177
This yeast was isolated from the thought to be extinct Pure Nacional variety of cacao. In 2007, this rare variety with white beans was rediscovered in the remote Marañón River Canyon in Peru. The fruity, phenolic, and wild-like characteristics of this strain make it an ideal choice for farmhouse and saison-style beers.
89 SEK
-+
3i lager
BeskrivningTeknisk infoTillbehörSupportRecensioner
Beskrivning

This yeast was isolated from the thought to be extinct Pure Nacional variety of cacao. In 2007, this rare variety with white beans was rediscovered in the remote Marañón River Canyon in Peru. The fruity, phenolic, and wild-like characteristics of this strain make it an ideal choice for farmhouse and saison-style beers.


 
Temperature: 18 - 24ºC
Attenuation: 65 - 70%
Flocculation: Low

  • Style Recommendation: Farmhouse/Saison
  • Alcohol Tolerance: Medium (5-10%)

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Tillverkare WhiteLabs
Jästtyp Ale / Överjäst


Tillbehör
Support
Recensioner
Logga in för att recensera produkt
17574
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.