Caputo Nuvola tipo 0 1 kg

Caputo Nuvola tipo 0 1 kg

Finmalt italienskt mjöl för pizzabaking

Artikelnr:103953

Nuvola tipo «0» mjöl från Caputo har en god balans mellan glutenproteiner och fiber. Passar perfekt till pizzadeg med medellång och lång jästid. Mjölet har stor expansionskraft som ger stora och luftiga skorpor på pizzan. Detta är favoriten för månge italienska pizzabagare.

54 SEK
-+
1 i lager
BeskrivningTeknisk infoTillbehörLiknande produkterSupportRecensioner
Beskrivning

Nuvola tipo «0» mjöl från Caputo har en god balans mellan glutenproteiner och fiber. Passar perfekt till pizzadeg med medellång och lång jästid. Mjölet har stor expansionskraft som ger stora och luftiga skorpor på pizzan. Detta är favoriten för månge italienska pizzabagare.

Rekommenderad jäsning av deg: 3 timmars vilotid i rumstemperatur och mellan 36 och 48 timmar i kylskåp. Degen tas ut 2 timmar före användning.

Mjölet ger smakfulla, stora och luftiga pizzaskorpor.

Mjölstyrka: W 260-280

Antico Molino Caputo är ett familjeföretag som nu leds av tredje generastionen Caputo. Caputo är en av de ledende leverantörerna av «00» mjöl i Italien och USA. De anses av manga att producera världens bästa pizza-mjöl. Mjölet klassificeras efter hur finmalt det är, från tipo "1" som är grövst och "00" som är finast. "00" karakteriseras som det bästa mjölet som mals i Italien, med fin, puderaktig konsistens.

 

 

 

Teknisk info


Tillbehör
Liknande produkter
Support
Recensioner
58718
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.