Natriumetabisulfit 100 g

Natriumetabisulfit 100 g

Tillsats för jästa drycker

Artikelnummer: 110633

Används för att undertrycka oönskade bakterier och vilda jästsvampar före en jäsning, och även för att konservera ett vin efter avslutad jäsning.
Förhindrar oxidation och bakterietillväxt vid tappning.
Ger långvarig stabilitet till din brygd. Dödar naturlig (vild) jäst vid tillverkning av cider och vin.

44 SEK
-+
9i lager
BeskrivningTeknisk infoAlternativSupportRecensioner
Beskrivning

Används för att undertrycka oönskade bakterier och vilda jästsvampar före en jäsning, och även för att konservera ett vin efter avslutad jäsning.
Förhindrar oxidation och bakterietillväxt vid tappning.
Ger långvarig stabilitet till din brygd. Dödar naturlig (vild) jäst vid tillverkning av cider och vin.

För kvalitetsbevarande av vin rekommenderas den i kombination med kaliumsorbat.

Följ noga instruktionerna på etiketten. 

Förvaras oåtkomligt för barn.

Teknisk info

Produktinformasjon

Användningsområde
  • Cider
  • Vin


Alternativ
Support
Recensioner