26744 26744

ABV Aromazyme 100 g

Enzym som förstärker humlearom

Artikelnr:103389

ABV Aromazyme är ett enzym producerat av Lallemand och abvickers.
Enzymet förstärker fruktighet och arom från humle och tillsatt frukt. Passar utmärkt till NEIPA, Juicy IPA och liknande.

295 SEK
-+
12 i lager
BeskrivningTeknisk infoSupportRecensioner
Beskrivning
ABV Aromazyme är ett enzym producerat av Lallemand och abvickers.
Enzymet förstärker fruktighet och arom från humle och tillsatt frukt. Passar utmärkt till NEIPA, Juicy IPA och liknande.

Tillsätts tillsammans med jästen. Dosering: 5 gram per 100 liter (1 gram vid brygging av 20 liter)
Lös upp i vatten före tillsättning, 1:10 (1 g i 10 ml vatten).
Fungerar optimalt vid ett pH mellan 3,5-6,5, men kan användas så långt ned som 3,0 i suröl. Optimal temperatur är 15 grader Celsius.

ABV AROMAZYME is a food-grade enzyme preparation with a strong glycosidase activity derived from a selected strain of Aspergillus niger. It is composed of ß-glucosidase enzymes that are capable of hydrolyzing the glycosidic bonds, liberating monoterpene alcohol compounds, and glucose. It has been developed to increase the complexity of the hop aroma and flavor profile in beer. The application of ABV AROMAZYME during fermentation provides brewers with the opportunity to improve their hop utilization by releasing additional volatile aroma compounds, thereby decreasing overall hop quantities or using less sophisticated hop varieties

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Tillverkare Lallemand


Support
Recensioner
26744
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.