Petra 5063 Napolitane 5 kg

Petra 5063 Napolitane 5 kg

Tipo 0

Artikelnr:105559

5063 är ett idealiskt mjöl för att baka traditionell napolitansk pizza och godkänt av AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana), och är jämförbart med Pizzeria från Caputo.

5063 är medelstark (W260-280) och passar bra i kombination med biga, men fungerar även utmärkt utan användning av jäststarter.

209 SEK
-+
20+ i lager
BeskrivningTeknisk infoTillbehörLiknande produkterSupportRecensioner
Beskrivning

5063 är ett idealiskt mjöl för att baka traditionell napolitansk pizza och godkänt av AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana).

 

5063 är medelstark (W260-280) och passar bra i kombination med biga, men fungerar även utmärkt utan användning av jäststarter.

 

Petramjöl förvaras torrt och svalt och för att bibehålla maximal kvalitet bör mjölet inte utsättas för direkt ljus och/eller värme.

 

Kan innehålla spår av soja

  

Specifikationer

Malningsgrad:

Tipo 0

Fuktighet:

max 15,5%

W:

260-280

P/L:

0,55-0,65

Gluteninnehåll:

41-43%

Hydrering:

55-70%

Jäsningstid 20°C:   

12t (upp till)

Jäsningstid 4°C:

48t (upp till)

  

Näringsinnehåll (per 100g)

Kolhydrater:   

72,0

Fiber:

2,0

Fett:

1,5

Proteiner:

12,7

Salt:

0,003

Energi (kj):

1511,0

Energi (kcal):

356,0

 

Förpackningens storlek

12,5 kg

5 kg

Teknisk info


Tillbehör
Liknande produkter
Support
Recensioner
44865
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.