Petra 0001 Zero Glutine 3 kg

Petra 0001 Zero Glutine 3 kg

Glutenfritt pizzamjöl

Artikelnr:105568

Behöver du ett glutenfritt mjöl har Petra här tagit fram ett väldigt bra alternativ. Hög hydrering rekommenderas för detta mjöl (90-110%), och de bästa resultaten uppnås med relativt korta jäsningstider (2 till 6 timmar).

 

Kan jämföras med Fioreglut från Caputo.

398 SEK
-+
20+ i lager
BeskrivningTeknisk infoSupportRecensioner
Beskrivning

Behöver du ett glutenfritt mjöl har Petra här tagit fram ett väldigt bra alternativ. Hög hydrering rekommenderas för detta mjöl (90-110%), och de bästa resultaten uppnås med relativt korta jäsningstider (2 till 6 timmar).

Kan jämföras med Fioreglut från Caputo.

Degen uppnår bra spänst och slutresultatet kommer med största sannolikhet att överraska dig om du har provat olika andra glutenfria alternativ tidigare. Mjölet passar även utmärkt till focaccia och andra vita bakverk.

Specifikationer

Fuktighet:

max 15,5%

W:

350-380

P/L:

0,60-0,70

Gluteninnehåll:

<20ppm

Hydrering:

90-110%

Jäsningstid 20°C:   

2-6 h

  

Näringsinnehåll (per 100g)

Kolhydrater:   

73,0

Fiber:

6,0

Fett:

1,2

Proteiner:

5,6

Salt:

2,000

Energi (kj):

1429,0

Energi (kcal):

337,0

 

Förpackningens storlek

3 kg

Teknisk info


Support
Recensioner
44838
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.