Petra 5020 Tipo 0 2,5 kg

Petra 5020 Tipo 0 2,5 kg

Lätt och krispig deg.

Artikelnr:108148

Tipo "0" Mjukt vetemjöl, havremjöl och rågmjöl

Är en 100% naturlig blandning av mjöl som kombinerar styrkan av mjukt vetemjöl och smaken och smaken av havremjöl och rågmjöl.

Med Petra 5020 kan vi förbereda en fantastisk pizza i romersk stil med hög återfuktning (upp 80%) och lång jäsning (upp till 48 timmar). Detta mjöl är idealiskt för direkt och indirekt deg. Rekommenderas för alla pizzaioli som vill förbereda en lätt och krispig deg.

139 SEK
Tillfälligt slutsåld! Ta kontakt för leveranstid.29dagar)
Maila mig när produkten finns i lager
BeskrivningTeknisk infoTillbehörSupportRecensioner
Beskrivning

Tipo "0" Mjukt vetemjöl, havremjöl och rågmjöl

Är en 100% naturlig blandning av mjöl som kombinerar styrkan av mjukt vetemjöl och smaken och smaken av havremjöl och rågmjöl.

Med Petra 5020 kan vi förbereda en fantastisk pizza i romersk stil med hög återfuktning (upp 80%) och lång jäsning (upp till 48 timmar). Detta mjöl är idealiskt för direkt och indirekt deg. Rekommenderas för alla pizzaioli som vill förbereda en lätt och krispig deg.

 

Specifikationer

Malningsgrad:

Tipo 0

Fuktighet:

max 15,5%

W:

350-360 

P/L:

0,60-0,70

Gluteninnehåll:

44-46%

Hydrering:

Upp till 85%

Jäsningstid 20°C:   

16t (upp till)

Jäsningstid 4°C:

48t (upp till)

  

Näringsinnehåll (per 100g)

Kolhydrater:  

72,0

Fiber:

2,0

Fett:

1,5

Proteiner:

13,7

Salt:

0

Energi (kj):

1528,0

Energi (kcal):

360,0

 

Förpackningens storlek

2,5 kg

Teknisk info


Tillbehör
Support
Recensioner
61398
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.