SafBrew™ DA-16 25 g

SafBrew™ DA-16 25 g

Torrjäst och enzym för torra och humliga

Artikelnr:108016

SafBrew™ DA-16 är en kraftfull lösning (bestående av Active Dry Yeast och enzymer) för produktion av mycket torra och smakrika ölsorter, särskilt fruktiga och humliga som Brut IPA. SafBrew™ DA-16 rekommenderas också för vört med mycket hög vörtstyrka, vilket tillåter en alkoholhalt på upp till 16 % ABV.

99 SEK
-+
9 i lager
BeskrivningTeknisk infoLiknande produkterSupportRecensioner
Beskrivning

SafBrew™ DA-16 är en kraftfull lösning (bestående av Active Dry Yeast och enzymer) för produktion av mycket torra och smakrika ölsorter, särskilt fruktiga och humliga som Brut IPA. SafBrew™ DA-16 rekommenderas också för vört med mycket hög vörtstyrka, vilket tillåter en alkoholhalt på upp till 16 % ABV.

Ingredienser: Jäst (Saccharomyces cerevisiae), Maltodextrin, Glukoamylas från Aspergillus niger (EC 3.2.1.3), Emulgeringsmedel E491 (sorbitanmonostearat)

 

SafBrew™ DA -16 är en All-In-1™-lösning från Fermentis speciellt för torra, humlefram, fruktiga öl. Med inverkan av den utvalda jästen är denna lösning inte bara effektiv och praktisk, den förstärker också distinkta humlekaraktärer och fruktiga estrar. Den perfekta lösningen för att göra läckert torra, fruktiga öl och fantastiska aromer, i en mängd olika ABV-nivåer.

Profil

Estrar: Hög
Utjäsning: 98-102%
Flockningstid: Medel
Alkoholtolerans: 16%
Dosering: 100-160 g/hl (100 liter)
Jästemperatur: 20-32°C

Mängd i påse: 25 gram

 

Läs mer om jästen hos Fermentis.

Teknisk info

Produktinformasjon

Jästtyp Ale / Överjäst


Liknande produkter
Support
Recensioner
64849
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.