Lallemand London ESB 11 g - torrjäst - Ölbryggning

London ESB 11 g

Torrjäst för engelsk öl

Artikelnr:100505
En bra jäst för flera olika typer av engelska ales, som bitter, pale ale och traditionella ales.  
49 SEK
-+
20+ i lager
BeskrivningTeknisk infoLiknande produkterSupportRecensioner
Beskrivning

En bra jäst för flera olika typer av engelska ales, som bitter, pale ale och traditionella ales.  

 

Hämtat från producentens hemsida: 

Microbiological Properties:

* Classified as Saccharomyces cerevisiae. * A top fermenting yeast. * The typical analysis of London ESB active dry yeast: Percent solids 93%-95% Living yeast cells 5 x 109 per gram of dry yeast Wild yeast < 1 per 106 yeast cells Bacteria < 1 per 106 yeast cells* * Finished product is released to the market only after passing a rigorous series of tests. *According to ASBC and EBC methods of analysis.


Brewing Properties:
* London ESB yeast is best used at a fermentation temperature range of 18-22degC (65-72degF). Fermentation is generally completed in 3-5 days dependent on recipe and process conditions. * Attenuation range 65-75% * Fermentation rate, fermentation time and degree of attenuation are dependent upon inoculation density, yeast handling, fermentation temperature and nutritional quality of the wort. * Produces a clean, well balanced ale. Medium attenuation preserves some beer complexity. Best for well-balanced British style ales.

Teknisk info

Produktinformasjon

Jästtyp Ale / Överjäst


Liknande produkter
Support
Recensioner
14075
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.