Project NEIPA No 1 allgrain ölkit Citra, BRU-1 og El Dorado! Project NEIPA No 1 allgrain ölkit Citra, BRU-1 og El Dorado!

Project NEIPA No 1 allgrain ölkit

Citra, BRU-1 og El Dorado!

Artikelnr:106168

Project NEIPA är en serie ölset där syftet är att introducera nya humletrender och spännande kombinationer. Här låter vi firmans hopheads leka fritt med receptet, helt utan kompromisser!

 

Serien kommer att lanseras i ett begränsat antal, med syftet att komma med nya versioner löpande. På så sätt bjuder vi in ??dig till vårt laboratorium.

 

Project NEIPA nr. 1 är den första versionen i denna serie, och här har vi valt humlen Citra, BRU-1 och El Dorado. Dessa humle harmoniserar otroligt bra med var och en av deras tropiska egenskaper, och resultatet är fantastiskt!

669 SEK
-+
3 i lager
BeskrivningTeknisk infoTillbehörLiknande produkterSupportRecensioner
Beskrivning

Project NEIPA är en serie ölset där syftet är att introducera nya humletrender och spännande kombinationer. Här låter vi firmans hopheads leka fritt med receptet, helt utan kompromisser!

 

Serien kommer att lanseras i ett begränsat antal, med syftet att komma med nya versioner löpande. På så sätt bjuder vi in ??dig till vårt laboratorium.

 

Project NEIPA nr. 1 är den första versionen i denna serie, och här har vi valt humlen Citra, BRU-1 och El Dorado. Dessa humle harmoniserar otroligt bra med var och en av deras tropiska egenskaper, och resultatet är fantastiskt!

 

Ölsetet är designat för 20L för jäsning.


I receptbladet som följer med går det att klippa ut en färdig etikett till Bishop Tap Handle!

 

Stil: New England IPA
Alkoholprocent: ca. 7,5 %.
Förväntat OG: ca. 1 078.
FG: cirka 1 021
IBU: ca. 15 – lätt/måttligt besk.
Färg: 9 EBC - halmgul

 

Innehåller 6,6 kg krossad malt:

Malt: Low Color Golden Promise, Pilsnermalt, Cara Clair, Havremalt, Vetemalt
Humle: Citra, BRU-1 och El Dorado
Övrigt: Laktos (mjölksocker) och maltodextrin
Jäst: Lallemand LalBrew New England

 

 

Mäskas på 67°C i 60 minuter. Kokas i 60 minuter.

Humlen tillsätts enligt beskrivningen på humlepåsarna.
Jäs i ca. 20°C.

 

 

Tilsätt 6g socker pr liter öl när ölet sätts på flaska, och låt kolsyrejäsas vid 20-28°C i ca 14 dagar.
CO2 volym på fat: ca 2,4 - Se kolsyretabell här

 

Länk till detaljerad beskrivning och vägledning, A4 utskriftsformat 
Länk till receptet i Brewfather

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Volum 20 liter


Tillbehör
Liknande produkter
Support
Recensioner
44497
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.