Fermoale AY3, AEB, 11,5 g

Fermoale AY3, AEB, 11,5 g

Torrjäst för engelska öl

Artikelnr:107324

Fermoale AY3 (Saccharomyces cerevisiae) 11,5 g

Fermoale AY3 är en engelsk ale-jäst av högsta kvalitet som är mest känd för snabb och bra utjäsning. 
Den producerar ett mycket gott och balanserat med en lätt fruktig ton av fruktestrar.
Fermoale AY3 flockulerar mycket bra och ger ett tätt sediment i slutet av jäsningen.

29 SEK
-+
100+ i lager
BeskrivningTeknisk infoTillbehörLiknande produkterSupportRecensioner
Beskrivning

Fermoale AY3 (Saccharomyces cerevisiae) 11,5 g
Fermoale AY3 är en engelsk ale-jäst av högsta kvalitet som är mest känd för snabb och bra utjäsning. 
Den producerar ett mycket gott och balanserat med en lätt fruktig ton av fruktestrar.
Fermoale AY3 flockulerar mycket bra och ger ett tätt sediment i slutet av jäsningen.

Denna jäst är mycket allsidig och kan användas till många engelska ölstilar, till exempel: Bitter, ESB, Brown ale, Porter, Stout och Barley Wine.
Passar också bra till fransk öl som Biere de Table och irländsk öl som Dry Stout och Irish Red.

Motsvarande jäst: Fermentis Safale S-04

Specifikationer:

Flockulering: Hög
Rekommenderad jästemperatur: 12-22°C (idealt 18-20°C)
Alkoholtolerans: Hög (10-12%)
Utjäsning: 75-83%
Diastatisk: Nej
Fenolsk: Nej
Rekommenderad jästmängd:
5-8 g/10L vid temperaturer mellan 15-24°C
2,5-5 g/10L för flaskjäsning

Teknisk info

Produktinformasjon

Jästtyp Ale / Överjäst


Tillbehör
Liknande produkter
Support
Recensioner
57114
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.