Jäst för mjöd 10 g, Coobra

Jäst för mjöd 10 g, Coobra

Torrjäst för mjöd

Artikelnr:107549

Coobra mjödjäst

Saccharomyces Cervisie, specialtorkad för att ge en ren mjöd med lite till inga estrar. Bästa jästemperatur är 22-25°C, max 27°C. För bästa resultat, lös upp jästen i 3 dl vatten runt 22-25°C och låt dra i ca 30 min.  Därefter hälls jästen försiktigt i musten – låt ligga orörd på ytan. Jästen bör ha kommit igång efter ca 10 timmar. Jästen förstörs vid temperatur strax över 30°C.

24 SEK
-+
10 i lager
BeskrivningTeknisk infoTillbehörLiknande produkterSupportRecensioner
Beskrivning

Saccharomyces Cervisie, specialtorkad för att ge en ren Mjöd med lite till inga estrar. Bästa jästemperatur är 22-25°C, max 27°C. För bästa resultat, lös upp jästen i 3 dl vatten runt 22-25°C och låt dra i ca 30 min.  Därefter hälls jästen försiktigt i musten – låt ligga orörd på ytan. Jästen bör ha kommit igång efter ca 10 timmar. Jästen förstörs vid temperatur strax över 30°C.

Förvaring: Förvara svalt.

Teknisk info

Produktinformasjon

Jästtyp Mjöd


Tillbehör
Liknande produkter
Support
Recensioner
58558
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.