20001

WLP925 High Pressure Lager Yeast

Färsk jäst, för lager jäst under tryck

Artikelnr:102492
Klar for pils på kort tid? Med denne tørrgjæren kan du gjære en pils på en uke!
Gjæring i romtemperatur (17-20°C) med 1.0 bars trykk inntil FG er oppnådd (vanligvis 1 uke). Lagre deretter ølet på 2°C temperatur og 1.0 bars trykk i 3-5 dager.
89 SEK
-+
Tillfälligt slutsåld! Ta kontakt för leveranstid.11dagar)
BeskrivningTeknisk infoTillbehörLiknande produkterSupportRecensioner
Beskrivning

Used to ferment lager beer in one week. Ferment at room temperature; 17-20°C under 1.0 bar (14.7 PSI) until final gravity is obtained, generally in one week. Lager the beer at 2°C, 15 PSI, for 3-5 days to condition. Sulfur production is strong the first 2 days, then disappears by day 5.

Used in the White Labs Tasting Room for cream ales. Visit tastingroom.yeastman.com for more information.

White Labs Brewer Joe Kurowski used this strain in collaboration beers. Here are a few notes from his experience: "It ferments at 17-20°C and the lagering is knocked out within two weeks, with some sulfur production. Otherwise, it is malt forward and clean."


Alkoholtoleranse: Middels (5-10%)
Utgjæring: 73-82%
Flokkulering: Middels
Anbefalt gjæringstemperatur: 17-20°C

Teknisk info

Produktinformasjon

Tillverkare WhiteLabs
Jästtyp Lager / Underjäst


Tillbehör
Liknande produkter
Support
Recensioner
20001
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.